keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Ville Turkka pysäytti tärkeiden asioiden äärellä Sotungissa

Ville Turkka vierailulla Sotungissa

Icehearts-toiminnan perustaja ja sielu Ville Turkka luennoi vaikuttavaan tyyliinsä Sotungin lukion urheilijoille ja herätti paljon ajatuksia. Mikä on oikeasti tärkeää urheilussa ja ihmissuhteissa, mitä on aito suvaitsevaisuus, miten auttaa ja tukea niitä, jotka sitä tarvitsevat? Villen ajatukset ja esimerkit tekivät selväksi sen, miksi on tärkeää pitää huolta kaikista ja antaa kaikille mahdollisuus. Hän kannusti meitä kaikkia toimimaan niin, että lähellämme olisi hyvä elää. Siinä riittää tavoitetta loppuelämälle…

Luennolla olleet Sonja Aaltonen ja Tiago Cunha pitävät Iceheartsin toimintaa erittäin tärkeänä. Siellä pääsevät urheiluharrastusten pariin nekin lapset ja nuoret, joille se muuten ei olisi mahdollista. Villen esitys pisti todella ajattelemaan. Sonjan ja Tiagon mieleen jäivät erityisesti Villen näkemykset ja esimerkit suvaitsevaisuudesta.  



Sotungin lukio kiittää Villeä vierailusta pienellä lahjoituksella Icehartsin toiminnan hyväksi. Oikeasti merkittävää työtä kannattaa aina tukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti