sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Sotungin Wanhat 2016     


  Mitä olisikaan tanssit ilman kunnollista ja hyvää musiikkia? 
 :- No EI YHTIKÄS MITÄÄN! Upea ja taitava Espoon puhallinorkesteri oli soittamassa  wanhoissamme. Juontajina toimivat Jonna ja Maxim. 

 Haastattelimme hieman juontajia ja heidän tunnelmiaan ikimuistoisesta wanhojen päivästä. Ensimmäistä lukiovuottaan viettävä Maxim sai kokea jo tanssit sekä juonnon, mikä tekikin hänen mielestään päivästä ikimuistoisen, kun sai tulla lavalle ja kaikki huomio keskittyi hetkeksi häneen. Parasta päivässä  Jonnan mielestä oli loistavan iloinen tunnelma ja erityisesti tunne, kun oli huomannut ylittävänsä itsensä tanssien, sekä juonnon suhteen tärkeiden ihmisten katsoessa. Haastavinta päivässä oli molempien mielestä ensimmäinen esitys, sillä silloin jännitti eniten ja pelko virheen tekemisestä oli suuresti mukana. Kaikki meni kuitenkin onneksi hyvin ja ainakin Jonna oli jo innolla odottamassa seuraavaa tehtävää juontajana. 



         Loistavana lisänä koulumme järjesti leikkimielisen muotinäytöksen. Komeilla herrasmiehillä    näiemme upeita frakkeja, smokkeja ja saketteja.


 Myös koulun kauniilla prinsessoilla oli mitä upeampia mekkoja! Oli kimalletta, hilettä, paljettia, iltapukua, hääpukua ja monia kauniita värejä.





  Kyselimme myös  Terhin ja Roosan tunnelmia tansseista. Heidän mielestään se,että sai olla päivän prinsessana ei välttämättä ollut se paras asia päivässä. Parasta oli se, kuinka yhteenkuuluvuuden tunne huipentui harjoituksista itse wanhojen päivään ja kaikilla oli hyvä mieli. Useat tanssit, ystävät ja heidän kanssaan vietetyt yhteiset muistot ja tärkeät ihmiset ympärillä ja katsomossa tekivät päivästä ikimuistoisen. Haastavinta ja vaikeinta oli päivään kulutettu stressin määrä ja sen lievittäminen, mekolla tanssiminen ja etenkin sen korjailu kovassa kiireessä. Monet kokivat myös pientä haikeutta, sillä päivää oli odotettu pitkään ja nyt se olikin jo ohi. Päivästä kuitenkin jäi hyvä mieli ja pikku virheille on hauska nauraa sitten jälkeenpäin.


  





     Tanssejen lopussa yleisölle oli tehty pieni yllätystanssi: wanhojen oma tanssi. Kiitos ihanille tytöille Pihlalle, Emilialle, Dinalle, Rosalle ja Janetelle huikean oman tanssin suunnittelusta!
 
Hauskuutta ei tansseista puuttunut! 
Hauskuuden lisäksi tansseissa nähtiin myös tunnetta ja herkkyyttä.  


Tanssejen jälkeen oli loistavaa aikaa ottaa kuvia ystävistä ja sukulaisista, joita on mukava muistella sitten vanhemmalla iällä. Kaikille jäi varmasti hyvät muistot tärkeästä päivästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti